Even voorstellen

 

Even voorstellen

Ik ben Meta, en ik ben ontzettend trots om mijn twee passies met jullie te mogen delen.

Allereerst heet ik je van harte welkom in mijn schoonheidssalon, Meta Morfose, gevestigd in het betoverende Leeuwarden in de mooie wijk Westeinde. Hier geloof ik in de kracht van natuurlijke schoonheid. Mijn missie is om jouw huid te laten stralen van binnenuit. Ik werk uitsluitend met 100% natuurlijke producten, waarvan ik er twee fantastische merken met trots vertegenwoordig: Nouvital en RAu cosmetics.

 

 

Waarom brievenbuscadeautjes?

Naast mijn passie voor huidverzorging ben ik ook de trotse eigenaar van 'Winkeltje van Meta Brievenbuscadeautjes'. Waarom brievenbuscadeautjes? Omdat ik geloof in vreugde en het koesteren van verbinding, zelfs als afstand ons scheidt. In onze drukke wereld wilde ik een eenvoudige manier vinden om liefde en waardering te delen. Zo ontstond het idee van de brievenbuscadeautjes. Kleine verrassingen die door de brievenbus passen, maar groots kunnen betekenen.

 

 

Stralen

Ik ben ervan overtuigd dat een enkele glimlach een hele dag kan verlichten, en dat is precies wat ik nastreef met het winkeltje van Meta Brievenbuscadeautjes en huidverzorging. Of het nu gaat om felicitaties, opkikkertjes of gewoon 'zomaar omdat', mijn missie is om vreugde en positiviteit te verspreiden. Elk cadeautje wordt met liefde en zorg voor jou verpakt, met de bedoeling om een hartverwarmende ervaring te creëren voor zowel de ontvanger als de verzender. Laten we bruggen bouwen tussen harten, ongeacht de afstand.

Of je nu plaatsneemt in mijn stoel voor een stralende huidbehandeling of een hartverwarmend brievenbuscadeautje bestelt in mijn winkeltje, mijn missie is om jou te laten stralen.

Bedankt voor jullie bestellingen, en ik kijk ernaar uit om je zowel in mijn schoonheidssalon als in mijn winkeltje te verwelkomen.

Beauty groetjes van,

Meta

P.S. Heb je vragen? Ik sta niet alleen klaar voor brievenbuscadeautjes, maar ook voor persoonlijk huidadvies als schoonheidsspecialiste! Aarzel niet om contact op te nemen, ik help je graag verder.

Stel je vraag hier

Neem een kijkje in mijn salon: www.salonmeta.nl

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Winkeltje van Meta hebbies en beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel