Even voorstellen

 

Even voorstellen

Hey daar, even voorstellen. Mijn naam is Meta en ik ben trots om twee passies met jullie te delen.

Allereerst verwelkom ik je graag in mijn schoonheidssalon Meta Morfose voor je huid in het betoverende Leeuwarden. Hier geloof ik in de kracht van natuurlijke schoonheid.

Ik werk met 100% natuurlijke producten, waaronder de fantastische merken Nouvital en RAu cosmetics.

Naast mijn schoonheidssalon ben ik ook de trotse eigenaar van 'Winkeltje van Meta Brievenbuscadeautjes'.

 

 

Waarom brievenbuscadeautjes?

Omdat ik geloof in vreugde en het koesteren van verbinding, zelfs als afstand ons scheidt.

In onze drukke wereld wilde ik een eenvoudige manier vinden om liefde en waardering te delen. Daar ontstond het idee van de brievenbuscadeautjes. Kleine verrassingen die door de brievenbus passen, maar groots kunnen betekenen.

Ik geloof dat een enkele glimlach een hele dag kan verlichten, en dit is mijn doel met het winkeltje van Meta Brievenbuscadeautjes. Of het nu felicitaties, opkikkertjes of zomaar-omdat-is, mijn missie is om vreugde en positiviteit te verspreiden. Elk cadeautje wordt met liefde en zorg voor jou verpakt, met de bedoeling om een hartverwarmende ervaring te creëren voor zowel de ontvanger als de verzender. Laten we bruggen bouwen tussen harten, ongeacht de afstand.

 

 

Stralen

Of je nu plaatsneemt in mijn stoel voor een stralende huidbehandeling of een hartverwarmend brievenbus cadeautje bestelt in mijn winkeltje, mijn missie is om jou te laten stralen.

Bedankt voor jullie bestellingen, en ik kijk ernaar uit om je zowel in mijn schoonheidssalon als in mijn winkeltje te verwelkomen.

Beatuy groet,

Meta

P.S. Heb je vragen? Ik ben er niet alleen voor brievenbuscadeautjes, maar ook voor huidadvies als schoonheidsspecialiste!

Stel gerust je vraag, ik sta voor je klaar.

Stel je vraag hier

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Winkeltje van Meta hebbies en beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel